IV-järjestelmien asennukset

Ammattitaitoiset asentajamme toteuttavat sekä uudet kanava-asennukset, että jo olemassa olevien kanavistojen muutostyöt.

IV-järjestelmien huollot

Pitääkö ilmanvaihtokone epätavallista ääntä? Onko IV-koneen huollosta kulunut jo pidempi aika? Säännöllinen iv-järjestelmien huolto takaa pidemmän käyttöiän IV-koneelle. Kauttamme IV-järjestelmien huollot, IV-koneiden, -moottoreiden ja -puhaltimien laakeroinnit.

Kanavaeristykset

Hyvin ilmastoidussa talossa kosteus- ja homeongelmat eivät pääse vaurioittamaan rakenteita. Terve rakennus kestää vuodesta toiseen ilman suurempia rakenteellisia remontteja. Ilmanvaihtokanavien eristäminen on tärkeää, jotta voidaan välttyä lämpöhäviöltä ja kondensoitumiselta

Ilmastointiputki teippaus

IV-työnjohtopalvelut

IV-laitteiston rakentamiseen vaaditaan maankäyttö- ja rakennuslakiin perustuva iv-työnjohtopätevyys.  Saat kauttamme koko IV-laitteiston rakentamisen työnjohtopalveluineen tai myös pelkän IV-työnjohtopalvelun.

Ilmastointikanavien puhdistus

Ilmanvaihtokanavat on hyvä puhdistaa 5 vuoden välein, jotta hyvä sisäilma säilyisi, kosteus lähtisi pois ja talon rakenteet säilyisivät hyvinä pitkään. Kosteuden poistuminen on erityisen tärkeää suihkutiloissa ja saunassa, joissa huoneilma on usein kostea, jotta ei syntyisi turhia homevaurioita tai muita kosteusvaurioita.

Ilmanvaihtokanaviin kertyy ajan saatossa pölyä ja muuta likaa. Ne poistetaan voimakkaalla imulla sekä harjaamalla sisäpuolelta kelaharjakoneella. Ilmanvaihtokanavien puhdistus vähentää tulipaloriskiä kanavissa, sillä siellä oleva pöly voi syttyä helposti palamaan.

Ilmanvaihtokanavien puhdistuksella saadaan huoneistoon raikkaampi ilma!

Samankaltaiset artikkelit