Avoimet työpaikat

Home Avoimet työpaikat

Rekrytointi-ilmoitus

Oletko sinä kaipaamamme ammattilainen?

Etsimme Suomen LVIS-Huolto Oy:lle sähkö-/automaatioasentajia vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme kasvavaan huipputiimiimme sähköalan moniosaajia, jolla ei mene sormi suuhun vaikeammissakaan tilanteissa.

Työtehtävät koostuvat vaihtelevista sähkötöistä. Tyypillisiä työtehtäviä ovat kaikki LVI-alaan ja kiinteistöihin liittyvät sähkötyöt esim. sähköautojen latausjärjestelmät, toimitilojen sähkömuutostyöt, lämmitysjärjestelmien, IV-koneiden, huippuimureiden, pumppaamoiden, sekä rasvanhälytysjärjestelmien asennus-, huolto- ja korjaustyöt.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn LVI- ja kiinteistösähkötöiden parista, vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja kokopäivätyön! Työssäsi tarvitset vähintään B-ajokorttia, koska tehtävien suorittaminen vaatii liikkumista huoltoautolla ympäri pääkaupunkiseutua eri asiakaskohteissa.

Toivoisimme, että sinulta löytyisi sähköasentajan tai sähköautomaatioasentajan koulutus ja vähintään 2-3 vuoden työkokemus erilaisista sähköasennustehtävistä. Erilaisten ohjausjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksesi. Olet asenteeltasi oppimishaluinen, omatoiminen ja ongelmanratkaisukykyinen persoona. Lisäksi työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö-, ja ensiapukortti katsotaan eduksesi.

Mikäli kiinnostuit ja täytät mielestäsi vaadittavat kriteerit, niin laita vapaamuotoinen hakemus allekirjoittaneelle sähköpostilla. Vastaan myös tarvittaessa kysymyksiin.

Paikat täytetään heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.

– Jarmo Suvanto
jarmo.suvanto@lvis-huolto.fi
044 322 5500