Avoimet työpaikat

Home Avoimet työpaikat

Ammattiosaajille on aina tarvetta!

 

Haemme jatkuvasti oman alansa ammattilaisia töihin, sillä pätevää henkilökuntaa ei ole ikinä liikaa. Laita hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja työkokemuksestasi sähköpostiin tai soita!

Työt keskittyisivät joko Uudellemaalle tai Itä-Suomeen. Tarjolla on pidempiä urakkatöitä sekä pienempiä ja lyhytkestoisia huoltotöitä.

Työkokemusta vaaditaan vähintään kolme vuotta ja B-kortin tulisi löytyä taskusta. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Suomen LVIS-Huolto on täyden palvelun LVI-alan yritys. Teemme monipuoliset LVI-asennukset, -huollot ja -tarkastukset yrityksille, julkiselle puolelle ja taloyhtiöille työnjäljestä tinkimättä. Yrityksemme tavoitteena on korkea laatu, jonka perustana ovat henkilökunnan vankka ammattitaito ja kattava tietotaito. Tavoitteenamme on nopea, joustava, asiakkaan tarpeisiin mukautuva ja monipuolinen palvelu.

Meillä on kaksi toimipistettä, toinen Tuusulassa ja toinen Joensuussa. Henkilöstöä on tällä hetkellä 35. Käytössämme on nykyaikaiset työvälineet ja laadukas kalusto. Porukan yhteishengestä kertokoot se, että henkilöstön vaihtuvuus on todella pieni.

Jos sait kipinän työpaikan vaihdosta, niin laita viestiä tai soita!

Avoimen hakemukset: info(at)lvis-huolto.fi