REKRYTOINTI

Home REKRYTOINTI

Nyt puskaradiot laulamaan, sillä
HAKU ON TAAS PÄÄLLÄ!

 

Työtilanne on jo pidemmän aikaa näyttänyt siltä, että tarvitsemme kiireesti pätevää putkiasentajaa remmiimme. Vaikka edellinen työnhaku tuottikin tulosta, tarvitsemme työmaille lisää työvoimaa.

Sinun asuinkunnastasi riippuen työsi keskittyisivät joko Helsinkiin tai muualle Uudellemaalle. Tarjolla on joko pidempiä urakkatöitä tai pienempiä huoltotöitä.

Työkokemusta vaaditaan vähintään kolme vuotta ja B-kortin tulisi löytyä taskusta. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Suomen LVIS-Huolto on täyden palvelun LVI-alan yritys. Teemme monipuoliset LVI-asennukset, -huollot ja -tarkastukset yrityksille, julkiselle puolelle ja taloyhtiöille työnjäljestä tinkimättä. Yrityksemme tavoitteena on korkea laatu, jonka perustana ovat henkilökunnan vankka ammattitaito ja kattava tietotaito. Tavoitteenamme on nopea, joustava, asiakkaan tarpeisiin mukautuva ja monipuolinen palvelu.

Muita ”nice-to-know” tietoja; Meillä on kaksi toimipistettä, toinen Tuusulassa ja toinen Joensuussa. Henkilöstöä on tällä hetkellä 35. Käytössämme on nykyaikaiset työvälineet ja laadukas kalusto. Porukan yhteishengestä kertokoot se, että henkilöstön vaihtuvuus on todella pieni. Eli tässä etsitään nyt tositarkoituksella työntekijää nuorekkaaseen porukkaamme.

Jos sait kipinän työpaikan vaihdosta, niin laita viestiä tai soita! Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt voi aloittaa talon puolesta vaikka heti.

Työhakemuksia toivotaan osoitteeseen info(at)lvis-huolto.fi

Lisätietoja Harri Alastalo, 040 410 4342

Suomen LVIS-Huolto Oy, Kisällintie 6, 04500 Kellokoski

ILMANVAIHTOASENTAJAKSI
JOENSUUHUN!

Joensuun toimipisteeseen haemme ilmanvaihtoasentajaa.

Työhön vaaditaan vähintään 1-3 vuoden työkokemusta ja B-korttia.

Lisätietoja Kimmo Alastalo 040 480 5712